1403849

Nikwax Tech Wash 300ml

Vaskemiddel for impregnerte tekstiler

Varenr: 533516
99,-
BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

Markedsledende vaskemiddel som renser og revitaliserer plaggets vannavvisende egenskaper. Tech Wash bevarer også klærnes pusteegenskaper. Vaskemiddelet kan brukes på alle vanntette og pustende membraner, laminater og mikrofiber. Det kan også brukes på vanntette bagger, ryggsekker og syntetiske soveposer.

Bruk av Nikwax’ etterbehandlingsprodukter bidrar til at klærne yter bedre over lenger tid. Tøy og utstyr med et vannavstøtende belegg lar fuktighet slippe ut, samtidig som det hindrer at vann trenger inn. Skitt, kroppsoljer o.l. kan over tid redusere det vannavstøtende beleggets funksjon. Vaskes det da med vanlige husholdningsvaskemidler, vil det bli etterlatt partikler som tiltrekker seg vann og som kan svekke de vannavstøtende egenskapene.

Ta vare på de vannavstøtende og pustende egenskapene ved å vaske med Tech Wash, før du impregnerer med TX Direct. Alle Nikwax’ etterbehandlingsprodukter er enkle å bruke og sørger for at du holder deg varm og tørr, uansett værforhold!

Absolutt alt fra dette britiske merket er vannbasert og miljøvennlig. Produktene er ikke brennbare og ikke giftige. Nikwax har heller aldri brukt fluorkarboner eller drivgasser i sine produkter. Med andre ord – et trygt valg for både deg og miljøet!

 


 

 

Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.