Anmeldelser skrevet av Web Default

Mellow Hoodie DHalfzip hettegenser til dameGenseren er veldig lang, midt på låret på meg på 180. Kunne med fordel hatt lommer.
Finse 2.0 2-Lags Anorakk DTeknisk 2-lags anorakk til dameFantastisk god jakke. Kjempe bra at den har toveis glidelås. Men savner den gamle modellen når det kommer til den innerste delen av halsåpningen, den med tynt elastisk stoff med glidelås.er mer tungvint med knappene og mer ubehagelig å ha den igjen i forhold til den tidligere modellen.
siss04.05.2022Upassende?
Flåm HZ Genser DHalfzip strikkegenser dameFin heilårsgenser m/ ull. Kan nyttast direkte på huda utan kløe. Kjøpte str 38 som tidlegare men modellen er litt kortare i ermer og lengde enn den var før. Sikkert lurt å gå opp ein str. for den som vil ha litt å gå på. Anbefaler denne genseren.
Mellow 2-Lags Cape DVanntett 2-lags jakke/cape til dameHar en svart Mellow2-Lags jakke/cape i str 40. Er kjempe fornøyd med jakken, den er stor og romslig. Kunne nok hatt en mindre størrelse, men har passet helt perfekt når eg har gårt gravid, da har eg fått magen innabords også. 🤩👌🏼 Eneste minuset, er at stoffet i lommene er så tynt.. kunne vært litt bedre stoff der. Da mine lommer har blitt fulle av hull og eg har sydd stoffet i lommene flere ganger.. og så savner eg at det kunne vært en klaff og en knapp eller glidelås i lommen så ikke ting faller ut til tider, særlig bår eg setter meg inn i bilen. Ellers er eg kjempe forbøyd med jakken og anbefaler den virkelig til andre også 🤩👌🏼Den er lett og ledig, den sitter fint på☺️ har brukt jakken mye i vær og vind☺️👌🏼 Kunne tenke meg flere av denne typen i flere farger ☺️
Maiken23.03.2022Upassende?
Finse 2.0 2-Lags Anorakk DTeknisk 2-lags anorakk til dameVeldig fin! Men litt gjennomsiktig :-/ ser lommene igjennom.. men ellers fornøyd med den! :-)
siss19.03.2022Upassende?
1222 HZ Genser DHalfzip strikkegenser til dameNydeleg genser i like nydeleg gulfarge. Skikkeleg gladfarge! Mjuk og god sjølv rett på huda. Stretchy. Er vanlegvis str L i det meste men har var str 38 meir enn rikeleg nok (brukar str 42 i Kollen 2-lags anorakken og den originale/dei fyrste modellane av Finse anorakken). Anbefaler denne genseren .
Flåm LS Bukse DLett softshellbukse til dameNydelig bukse med delikate farger. Gikk ned en str., siden jeg las den var litt god i str., men må nok bytte til min normale str. Trekker du litt i lår, må du ha din vanlige str., ellers strammer båndene på låret og det ser ikke så bra ut. Men blir nok min favoritt i riktig str.
Mellow Leah Boot DMoteriktig skinnsko til dameSå fornøyd med disse skoene, veldig gode på foten. Anbefales!
Mellow 2-Lags Cape DVanntett 2-lags jakke/cape til dameDenne mottok jeg akkurat, og er så langt veldig fornøyd! Bestilte i den minste str og syns den passer meg på 157 cm (trodde den skulle være altfor stor og lang, men tenker den er passe romslig til å ha tykkere genser under).
Ronja30.12.2021Upassende?
1222 2-Lags Jakke DTeknisk 2-lags jakke til dameBehagelig og fin jakke i høstværet. Veldig fin i fargen Brent Rød. Holder vannet ute til ganske så sterkt regnvær før den må gi etter. Vindtett. Stor og romslig i størrelsen! Jeg har gjerne Large i jakker og overdeler og ligger gjerne mellom 40-42, men i denne skulle jeg helst gått ned til 38.
Finse Dunjakke HLett dunjakke til herreTok en sjanse og bestilte denne til min mann. Han sier den er en behagelig, lett jakke som han kommer til å bruke mye. Gode størrelser, han får en god ullgenser under. Og det beste av alt; ingen hette på jakka, det liker han ikke. :-)
Finse Frigg Undertøysett DMykt undertøysett til dameSuper digg på stoffet! Skiller seg ut fra andre ullundertøy
Lisa16.10.2021Upassende?
Mellow Leah Boot DMoteriktig skinnsko til damePene og behagelige sko å gå i, men desverre dårlig kvalitet i forhold til pris. Bare brukt i ca 1 måned til vanlig hverdagsbruk og skoene har fått hull under sålen på begge skoa og tar inn vann.
Svar:Hei Lise
Det var kjedelig å høre du hadde en slik opplevelse. Sånn skal det ikke være, og sånn skal ikke disse skoene være. Hvis du ikke du har gjort det allerede må du selvsagt ta kontakt med kundeservice. Mvh kundesupport
1222 Hiking Sko DVanntett hikingsko til dameFantastisk fine sko! Har ikke fått brukt de ute på ordentlig tur enda, derav kun 4/5 stjerner da jeg ikke kan si noe om komforten under bruk. De sitter imidlertidig veldig godt på foten og er veldig behagelige. Bruker normalt str 41 og bestilte det - jeg vil si de er litt store i størrelsen og virker større på foten enn andre sko jeg har, men det gir plass til en ekstra såle eller tykke sokker på vinterstid.
Flåm LS 3/4 Bukse DLett softshell capri til dameBehagelig bukse med en veldig god passform.
Mette18.04.2021Upassende?
1222 Thermal Jakke DJakke med BamCoalTex vattering til dameJakka er lett, varm og myk. Passer til høst og vår. Normal størrelse. Jeg kjøpte str. 36. Veldig fornøyd.
Siw08.04.2021Upassende?
Flåm Light Anorakk DLett anorakk til dameHelt fantastisk anorakk! Den føles ikke tett, den er vindtett og i dag gikk jeg med den da det kom litt regn, uten å bli våt. I tillegg er den så tynn og lett at man knapt merker at man går med den.
Finse 3D UllgenserStrikkegenser i ullmix i unisexGenseren er myk i stoffet og varmer godt. Men etter å ha prøvd genseren i både 2xl og 3xl, er det noe skuffende at det eneste som ser ut til å være forskjellen mellom disse to størrelsene, er lengden på armene.
Kari16.03.2021Upassende?
Flåm LS Bukse DLett softshellbukse til dameBehagelig å ha på. Gode størrelser. Men ekstremt høy i livet, når opp til bh'n..
Kollen Cord Nikkers DNikkers til dameLitt stram og få over leggen Ellers god i str og kjempefin
siss20.02.2021Upassende?
Kollen 2-Lags Anorakk DTeknisk 2-lags anorakk til dameKollen anorakken er like fin og funksjonell som Finse 2-lags anorakken. Pen blåfarge. Twentyfour sine anorakkar med fuskeples kan brukast både til fjell og ved sjøen, til trening og pent. Anbefales på det varmaste!
Finse 2.0 2-Lags Anorakk DTeknisk 2-lags anorakk til dameSuper anorakk! Men hvorfor er det ikke toveis glidelås under armene, slik at man kan lufte uten å ha hele siden åpen?
Svar:hei! Det er det på alle de nyeste fargene :)
Mvh kundesupport
Finse 2.0 2-Lags Anorakk DTeknisk 2-lags anorakk til dameVeldig fin jakke, men for kort på armene til meg.
1222 Shape Bukse DTeknisk formsydd turbukse til dameLitt stor i størrelsen, men fin bukse :)
Finse 2.0 2-Lags Bukse JTeknisk 2-lags bukse til jenteKjøpte 152 i str, lengden passer bra, men er trang. Ellers fornøyd med buksa.
Finse 2.0 2-Lags Anorakk DTeknisk 2-lags anorakk til dameSuperfin jakke! MEN mye kortere i armene enn den gamle modellen. Liker at jakker dekker håndleddene selvom man strekker armene ut, så det synes jeg var litt dumt..
Mellow 2-Lags Cape DVanntett 2-lags jakke/cape til dameJakken er veldig pen og behagelig å ha på! Liker at den er litt lang. Det negative er at ermene er altfor lange i forhold til størrelsen og at det ikke er stramming rundt hetten så den blåser veldig lett av.
Flåm TR Bukse DTurbukse med god bevegelighet og stretchDet eneste problemet med denne buksen er at den er ca 10 cm for lang når man er 164 og må ha størrelse 46 for at den skal passe i livet. Trist. (Hvorfor kommer ikke buksene i ulike lengder?)
Flåm TR Bukse DTurbukse med god bevegelighet og stretchBeste turbuksen jeg har, så behagelig og stretchy!
Isbre 3-Lags Bukse DTeknisk 3-lags bukse til dameEg er superfornøyd med alt eg kjøper!!!
Elin12.08.2020Upassende?
Finse 2.0 2-Lags Anorakk DTeknisk 2-lags anorakk til dameFin anorakk i godt stoff som er normal i størrelse. Men bli retur da jeg lika den gamle modellen bedre. Der bryst lomme sitter høyere.
Finse 2.0 2-Lags Jakke DTeknisk 2-lags jakke til dameKjempe fin jakke! Den skal bli godt brukt fremover. Like fin i hverdagen som på tur. Veldig god bevegelighet
Randi09.07.2020Upassende?
Mellow 2-Lags Jakke DKjempefin jakke! Og den er IKKE stor i størrelsen. Gikk ned en størrelse, og den slik at jeg ikke kan ha annet enn en tynn jumper innom. Ellers veldig fornøyd
Mellow 2-Lags Jakke DSyns jakken er god, men hetta er elendig. Ingen mulighet til å stramme rundt fjeset. Kun en snor bak på hetta. Gjør at du ikke får den godt rundt fjeset når det øser ned. Syns i tillegg at den er litt liten/kort ift kragen på jakken
Maren25.05.2020Upassende?
Flåm TR Bukse DTurbukse med god bevegelighet og stretchEndeleg! Jakta på den perfekte turbuksa stoppar her. Denne buksa har alt! Fantastisk passform, lommar på rett plass, lufting, flotte fargar og fleksibelt liv. Eg vekslar vanlegvis mellom str 38 og 40 og gjekk for 40 denne gongen. Trur eg kunne fått på meg 38 òg, men er glad for at buksa er litt romsleg samtidig som ho sit fint på. Om de produserer denne buksa i ein støyfri jaktversjon, får de mange glade kundar! Uansett skal eg ha fleire eksemplar av denne modellen!
Svar:Så gøy å høre Maren! Mvh kundesupport
Flåm LS Bukse DLett softshellbukse til dameFlott bukse for oss med litt ekstra. Bruker vanligvis 48. Kjøpte den i 50 for å ha pluss til vanlig bukse under. Passer perfekt. Myk og god å bruke til å krabbe rundt i sandkassa og på plenen i min barnehage hverdag ????
Flåm LS Bukse HLett softshellbukse til herreFantastisk herlig bukse og passform. Min absolutte favoritt. Anbefales på det sterkeste??
Flåm LS Bukse DLett softshellbukse til dameKjempegod bukse. Jeg kjøpte den størrelsen jeg vanligvis bruker, og den var passelig. Romslig i størrelsen. Lett og behagelig.
Flåm LS Bukse DLett softshellbukse til dameVeldig rar passform for deg meg litt kjøtt på beina. Smal i lårene og rundt baken. Er 165 høy, 89 kg. Str 44 gikk fint i midjen, men trangt pølseskinn rundt lår og bak, ubehagelig å ha på. Str 46 ble alt for vid rundt midjen, og for lang.
Mari21.04.2020Upassende?
Flåm LS Bukse DLett softshellbukse til dameLett og behagelig bukse. Den er ganske stor i størrelsen, jeg bestilte 44 som jeg vanligvis bruker, men kunne nok ha gått ned en størrelse. Den er lang nok i beina da, noe som ikke er en selvfølge når man rager 180 cm over bakken. Tommel opp for det! Kjekk bukse for dagsturer, eller som lett reservebukse i sekken på lengre turer. Ville kjøpt om igjen.
Marit21.04.2020Upassende?
Flåm LS Shorts DLett softshell shorts til dameStorfornøyd med selve shortsen. Behagelig å ha på og god stretch. Et stort minus at mobilen ikke får plass i lårlommen som går på skrå. Lommen burde gått rett ned slik som i Inca buksene.
Flåm ST 2-Lags Bukse JTeknisk 2-lags bukse til jenteVeldig fin bukse, men kort på beina!! Kjøpte str 164 til jente på 11 år ( er 155 høy)
Mellow 2-Lags Jakke DSykt fin jakke men tapen bak på ryggen løsner i første vask.
Svar:nei så dumt! Det skal jo ikke skje, det kan du jo selvfølgelig reklamere på. Mvh kundesupport
Mellow 2-Lags Jakke DHva med å lage den i svart???
Ac24.02.2020Upassende?
Mellow 2-Lags Jakke DVær så snill å lag samme jakke; men fjern den teite kontraststreken som går langs ryggen, og la glidelåsen foran gå helt ned på jakken (evt ha tynne drawstrings på baksiden helt nederst på jakken, og la både glidelås og drawstrings være i samme farge som jakken (ikke kontrastfarge!). =)
Ac24.02.2020Upassende?
Mellow 2-Lags Jakke DDenne jakken er såå syykt fiin!! Den er helt perfekt, BORTSETT fra "kontrast-streken" midt bak langs hele ryggen (og hetten)!! Denne teite streken ødelegger dessverre hele jakken!! =(( Skulle ønske dere kunne lage nøyaktig samme jakke, men fjerne den dumme streken (som jeg ikke helt skjønner hensikten med?).. Hadde kjøpt denne jakken på flekken, både i mattgrønn støvrosa blågrå og nattblå, om det ikke hadde vært for den malplasserte, irriterende streken..