Varenr: 530186

Finse 2.0 2-Lags Anorakk D Blågrå 36

Teknisk 2-lags anorakk til dame

1 699,-
Størrelsesguide
Beskrivelse

Dette er en lett 2-lags anorakk med god stretch i vind- og vanntett materiale. Den har lange glidelåser i begge sider for å få den lettere av og på. Stor lomme på bryst og sidelommer med glidelås under klaff. Anorakken har avtagbar 2-sidig innerkrage og fast hette med avtagbar fuskepels. Justeringsmulighet nede, i midjen og på hette for den beste passform.

 

En bestselger du kan bruke til det meste året rundt. I skiløypa, på tur eller til hverdags.

 

Materialegenskaper

Stoffet er i 94% polyester og 6% spandex

Vannsøyle: 15 000 mm.

Pusting: 15 000 g. 

Dette produktet er behandlet med en PFC-fri impregnering

 

Andre tekniske egenskaper

Tapede sømmer

4-veis stretch

Fast hette med justering

Avtagbar fuskepels på hette

Avtagbar 2-sidig innerkrage

Lange glidelåser i begge sider

Innstrammingsmuligheter nede

Innstrammingsmulighet i midje

Justering nede på armene

Sidelommer med glidelås under klaff

Vannavvisende glidelåser

SBS glidelåser

Meshfòr

Brystlomme med glidelås under klaff

 

 

 

PFC-fri: Dette produktet er behandlet med fluorfri impregnering (DWR). Fluorkarboner (PFC) er ikke bra for miljøet, de brytes ikke ned og forsvinner ikke fra naturen – derfor produserer vi fra våren 2020 PFC-fritt. Siden produktet er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv slik at plagget beholder sin vanntetthet, og dermed forlenger levetiden. På vanntette plagg anbefaler vi sterkt til å impregnere før plagget tas i bruk. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan produktet brukes i mange år fremover. Følg vaskeanvisningen – og når vannet ikke lenger legger seg i dråper på ytterstoffet, er det på tide å påføre impregnering. Vi oppfordrer til å bruke en PFC-fri impregneringsspray som du kan kjøpe i vår nettbutikk eller i andre butikker.

 

Du liker kanskje også?
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(6)
Finse 2.0 2-Lags Anorakk DTeknisk 2-lags anorakk til dameFantastisk god jakke. Kjempe bra at den har toveis glidelås. Men savner den gamle modellen når det kommer til den innerste delen av halsåpningen, den med tynt elastisk stoff med glidelås.er mer tungvint med knappene og mer ubehagelig å ha den igjen i forhold til den tidligere modellen.
Maiken23.03.2022Upassende?
Finse 2.0 2-Lags Anorakk DTeknisk 2-lags anorakk til dameVeldig fin! Men litt gjennomsiktig :-/ ser lommene igjennom.. men ellers fornøyd med den! :-)
Finse 2.0 2-Lags Anorakk DTeknisk 2-lags anorakk til dameSuper anorakk! Men hvorfor er det ikke toveis glidelås under armene, slik at man kan lufte uten å ha hele siden åpen?
Svar:hei! Det er det på alle de nyeste fargene :)
Mvh kundesupport
Finse 2.0 2-Lags Anorakk DTeknisk 2-lags anorakk til dameVeldig fin jakke, men for kort på armene til meg.
Finse 2.0 2-Lags Anorakk DTeknisk 2-lags anorakk til dameSuperfin jakke! MEN mye kortere i armene enn den gamle modellen. Liker at jakker dekker håndleddene selvom man strekker armene ut, så det synes jeg var litt dumt..
Elin12.08.2020Upassende?
Finse 2.0 2-Lags Anorakk DTeknisk 2-lags anorakk til dameFin anorakk i godt stoff som er normal i størrelse. Men bli retur da jeg lika den gamle modellen bedre. Der bryst lomme sitter høyere.