Varenr: 534774

Flåm LS Bukse D Kirsebær 38

Lett softshellbukse til dame

799,-
Størrelsesguide
Beskrivelse

En behagelig og lett vindavvisende softshell bukse med god stretch. Den har sidelommer og lårlomme med glidelås. Buksen har beltehemper, borrelåsjustering i livet og strikk nederst på bena. Den er lett vannavstøtende, tørker raskt og er enkel å bevege seg i.

 

Dette er en god tur- og fritidsbukse til bruk både vår, sommer og høst.

 

 

Materialegenskaper

Stoffet er i 94% polyester og 6% spandex

Vindavvisende

Lett vannavstøtende

Dette produktet er behandlet med en PFC-fri impregnering

 

 

Andre tekniske egenskaper

Beltehemper

Borrelåsjustering i livet

Leddede knær

Strikk nederst på ben

Tørker raskt

Sidelommer med glidelås

Lårlomme med glidelås

 

PFC-fri: Dette produktet er behandlet med fluorfri impregnering (DWR). Fluorkarboner (PFC) er ikke bra for miljøet, de brytes ikke ned og forsvinner ikke fra naturen – derfor produserer vi fra våren 2020 PFC-fritt. Siden produktet er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv slik at plagget beholder sin vanntetthet, og dermed forlenger levetiden. På vanntette plagg anbefaler vi sterkt til å impregnere før plagget tas i bruk. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan produktet brukes i mange år fremover. Følg vaskeanvisningen – og når vannet ikke lenger legger seg i dråper på ytterstoffet, er det på tide å påføre impregnering. Vi oppfordrer til å bruke en PFC-fri impregneringsspray som du kan kjøpe i vår nettbutikk eller i andre butikker.

 

Usikker på lengden?

Innerbenslengde (målt langs innersøm av buksen fra skrittet til åpning nederst på ben):

34: 76cm

36: 77,5cm

38: 79cm

40: 80,5cm

42: 81,25cm

44: 82cm

46: 82cm

48: 82,75cm

50: 82,75cm

52: 82,75cm

 

Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(7)
Flåm LS Bukse DLett softshellbukse til dameNydelig bukse med delikate farger. Gikk ned en str., siden jeg las den var litt god i str., men må nok bytte til min normale str. Trekker du litt i lår, må du ha din vanlige str., ellers strammer båndene på låret og det ser ikke så bra ut. Men blir nok min favoritt i riktig str.
Kari16.03.2021Upassende?
Flåm LS Bukse DLett softshellbukse til dameBehagelig å ha på. Gode størrelser. Men ekstremt høy i livet, når opp til bh'n..
Flåm LS Bukse DLett softshellbukse til dameFlott bukse for oss med litt ekstra. Bruker vanligvis 48. Kjøpte den i 50 for å ha pluss til vanlig bukse under. Passer perfekt. Myk og god å bruke til å krabbe rundt i sandkassa og på plenen i min barnehage hverdag ????
Flåm LS Bukse DLett softshellbukse til dameKjempegod bukse. Jeg kjøpte den størrelsen jeg vanligvis bruker, og den var passelig. Romslig i størrelsen. Lett og behagelig.
Flåm LS Bukse DLett softshellbukse til dameVeldig rar passform for deg meg litt kjøtt på beina. Smal i lårene og rundt baken. Er 165 høy, 89 kg. Str 44 gikk fint i midjen, men trangt pølseskinn rundt lår og bak, ubehagelig å ha på. Str 46 ble alt for vid rundt midjen, og for lang.
Mari21.04.2020Upassende?
Flåm LS Bukse DLett softshellbukse til dameLett og behagelig bukse. Den er ganske stor i størrelsen, jeg bestilte 44 som jeg vanligvis bruker, men kunne nok ha gått ned en størrelse. Den er lang nok i beina da, noe som ikke er en selvfølge når man rager 180 cm over bakken. Tommel opp for det! Kjekk bukse for dagsturer, eller som lett reservebukse i sekken på lengre turer. Ville kjøpt om igjen.
Flåm LS Bukse DLett softshellbukse til dameKjempe deilig turbukse med passe stretch. Supert at det fins turbukser for oss med litt ekstra også. Syns denne var litt stor i str, jeg gikk ned en str. Denne kommer jeg til å kjøpe flere av.