Kollen Cord Nikkers D Kollen Cord Nikkers D Kollen Cord Nikkers D Kollen Cord Nikkers D Kollen Cord Nikkers D Kollen Cord Nikkers D
Varenr: 535664

Kollen Cord Nikkers D Karamell 38

Nikkers til dame

1 199,-
FargeKaramell
Størrelse
Størrelsesguide
Beskrivelse

Nikkers fra den eksklusive Kollen kolleksjonen!

Tilfør antrekket det lille ekstra med en nikkers i dyp marineblå. I et vannavvisende mykt materiale av cordfløyel, leddede knær og god stretch sikrer buksene god komfort gjennom hele dagen. Borrelåsjustering nede på ben og i livet. Hvis du liker det helnorske uttrykket, kan du kombinere nikkersen med et par lange ullsokker og en sekk i matchende farge på turen.

 

Materialegenskaper

Stoffet er i 97% bomull og 3% spandex

Vannavvisende materiale
Dette produktet er behandlet med en PFC-fri impregnering

 

Andre tekniske egenskaper

Borrelåsjustering i livet og nede på ben

Beltehemper

4-veis stretch

Sidelommer med glidelås

SBS glidelåser

Leddede knør

 

 

PFC-fri: Dette produktet er behandlet med fluorfri impregnering (DWR). Fluorkarboner (PFC) er ikke bra for miljøet, de brytes ikke ned og forsvinner ikke fra naturen – derfor produserer vi fra våren 2020 PFC-fritt. Siden produktet er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv slik at plagget beholder sin vanntetthet, og forlenger levetiden. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan produktet brukes i mange år fremover. Følg vaskeanvisningen – og når vannet ikke lenger legger seg i dråper på ytterstoffet, er det på tide å påføre impregnering. Vi anbefaler for eksempel å bruke en PFC-fri impregneringsspray som du kan kjøpe i vår nettbutikk eller i andre sportsbutikker.

   

   

   

   

   

   

   

  Kundeanmeldelser