1466435 1466435 1466435 1466435 1466435 1466435 1466435
Varenr: 543814

Mellow Eco-Down Parkas D Kastanje 44

Lang vattert parkas til dame

2 299,-
FargeKastanje
Størrelse
Størrelsesguide
Beskrivelse

En lang Eco-dun parkas i mykt supermatt og vannavvisende materiale. Yttermateriale og fór i 100% polyester pongee. Parkasen har Thermore Eco-dun fyll som er en veldig lett og varm vattering. Den har mansjetter og innerkrage i myk rib. Fine detaljer som lange glidelåser langs nederste del av sidesøm og på cuff. Parkasen har en god lengde og innstrammingsmulighet på hette som gjør dette til en vinterjakke som vil holde deg god og varm gjennom hele sesongen. Den har 2-veis glidelås i front og lange glidelåser langs nederste del av sidesøm for bedre bevegelighet.

 

Materialegenskaper

Stoffet er i 100% polyester
Vattering: 100% Polyester Thermore Ecodown (100% resirkulert isolasjon produsert av plastflasker)Vannavvisende
Dette produktet er behandlet med en PFC-fri impregnering

 

Andre tekniske egenskaper

Mekanisk stretch

Fast hette med 2-veis justering

2-veis glidelås i front

SBS glidelåser

Lange glidelåser langs sidesøm

Glidelås nederst på armene

Mansjetter og innerkrage i myk rib

Sidelommer med glidelås under klaff

 

 

PFC-fri: Dette produktet er behandlet med fluorfri impregnering (DWR). Fluorkarboner (PFC) er ikke bra for miljøet, de brytes ikke ned og forsvinner ikke fra naturen – derfor produserer vi fra våren 2020 PFC-fritt. Siden produktet er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv slik at plagget beholder sin vanntetthet, og dermed forlenger levetiden. På vanntette plagg anbefaler vi sterkt til å impregnere før plagget tas i bruk. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan produktet brukes i mange år fremover. Følg vaskeanvisningen – og når vannet ikke lenger legger seg i dråper på ytterstoffet, er det på tide å påføre impregnering. Vi oppfordrer til å bruke en PFC-fri impregneringsspray som du kan kjøpe i vår nettbutikk eller i andre butikker.

Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Guri29.11.2021Upassende?
Mellow Eco-Down Parkas DLang vattert parkas til dameEn av de beste jakkene, jeg noen gang har hatt - lang og god på armene og god passform et pluss et den er så varm og god🤩