Finse Eira Boot LTD D Finse Eira Boot LTD D Finse Eira Boot LTD D Finse Eira Boot LTD D Finse Eira Boot LTD D Finse Eira Boot LTD D Finse Eira Boot LTD D Finse Eira Boot LTD D Finse Eira Boot LTD D Finse Eira Boot LTD D
Varenr: 555958

Finse Eira Boot LTD D Støvgul 39

Fjell- og fritidsstøvel til dame

1 799,-
FargeStøvgul
Størrelse Fottøy
Størrelsesguide
Beskrivelse

En fjell- og fritidsstøvel laget av semsket kuskinn i vakkert design. Denne er for deg som ønsker en kompromissløs sko som er urban samtidig som den passerer i all slags vær og terreng. Den har gummiforsterkning for å gi bedre beskyttelse. Vanntett og meget godt pustende takket være membranen i skoen. Yttersålen i kombinasjon av EVA og gummi sørger for godt grep, selv på vått underlag. To sett med lisser følger med skoen, i skoens farge og kontrastfarge.

 

Materialegenskaper

Semsket kuskinn

Vanntett membran

Yttersåle i kombinasjon av EVA og gummi

 

 

Andre tekniske egenskaper

Gummiforsterkning

Puster godt

To sett med lisser medfølger

 

 

EVA står for etylenvinylacetat. Det er ikke plast, men skum. Hver såle er laget av skumbobler som fungerer som celler og hver enkelt av disse skumboblene er fylt med gass. Resultatet er et materiale som er lett og fleksibelt. Når du lander på en EVA-såle puster skoen litt. Gassen blir skjøvet ut og trekker deretter tilbake når foten forlater bakken.

 

 

Husk impregnering før bruk! Dette er for å bedre vannmotstanden over tid og det vil også gjøre at smuss/skitt etc ikke fester seg like godt på skoen. Impregnering finner du HER.

 

 

Usikker på størrelsen?

36: 230 mm

37: 235 mm

38: 245 mm

39: 250 mm

40: 260 mm

41: 265 mm

Kundeanmeldelser