Finse Dalen Bukse H Finse Dalen Bukse H Finse Dalen Bukse H Finse Dalen Bukse H Finse Dalen Bukse H Finse Dalen Bukse H Finse Dalen Bukse H
Varenr: 556940

Finse Dalen Bukse H Skyggesort XL

Turbukse til herre

1 199,-
FargeSkyggesort
Størrelse
Størrelsesguide
Beskrivelse

Turbukse i slitesterkt og behagelig materiale. Buksen er formsydd med leddede knær, ventilasjonsglidelåser på utside av lår og justeringsmuligheter i livet og nede på ben. Store lommer på begge lår. Utsatte paneler er forsterket, slik at dette er turbuksen du kan bruke til alle anledninger.

 

Materialegenskaper

Stoffet er i 92% nylon og 8% spandex 

Stoffet foran på ben og bak på rumpe er i 65% polyester og 35% bomull

Dette produktet er behandlet med en PFC-fri impregnering

 

 

Andre tekniske egenskaper

Leddede knær

Borrelåsjustering i livet

Beltehemper

Store lommer på begge lår

Ventilasjonsglidelåser på ytterside av lår

Justering nederst på bena

SBS glidelåser

 

 

 

PFC-fri: Dette produktet er behandlet med fluorfri impregnering (DWR). Fluorkarboner (PFC) er ikke bra for miljøet, de brytes ikke ned og forsvinner ikke fra naturen – derfor produserer vi fra våren 2020 PFC-fritt. Siden produktet er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv slik at plagget beholder sin vanntetthet, og dermed forlenger levetiden. På vanntette plagg anbefaler vi sterkt til å impregnere før plagget tas i bruk. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan produktet brukes i mange år fremover. Følg vaskeanvisningen – og når vannet ikke lenger legger seg i dråper på ytterstoffet, er det på tide å påføre impregnering. Vi oppfordrer til å bruke en PFC-fri impregneringsspray som du kan kjøpe i vår nettbutikk eller i andre butikker.

 

 

Usikker på lengden?

Innerbenslengde (målt langs innersøm av buksen fra skrittet til åpning nederst på ben):

S: 76,5cm

M: 78,5cm

L: 80,5cm

XL: 82,5cm

2XL: 84,5cm

3XL: 85,5cm

 

 

 

Kundeanmeldelser