Isbre 2.0 3-Lags Jakke H Isbre 2.0 3-Lags Jakke H Isbre 2.0 3-Lags Jakke H Isbre 2.0 3-Lags Jakke H Isbre 2.0 3-Lags Jakke H Isbre 2.0 3-Lags Jakke H Isbre 2.0 3-Lags Jakke H
Varenr: 557135

Isbre 2.0 3-Lags Jakke H Blå L

Teknisk 3-lags jakke til herre

2 499,-
FargeBlå
Størrelse
Størrelsesguide
Beskrivelse

Ny skalljakke i 3-lagsmateriale med supermatt overflate. En svært teknisk jakke med 4-veis stretch som er vanntett, vindtett og pustende. Den har ventileringsglidelås under begge armer. Jakken har vannavvisende glidelåser, hette med 4-veis justering, innermansjett og keycard lomme på arm. Justeringsmuligheter nede på jakken og festehemper til 3-lags buksen i samme serie. Dette er vår absolutte toppmodell.

 

Jakken har høy kvalitet og kan brukes på korte og lange turer i skog og mark, så vel som i bakken.

 

Materialegenskaper

Stoffet er i 92% polyester og 8% spandex

Vannsøyle: 20 000 mm.

Pusting: 15 000 g.

Dette produktet er behandlet med en PFC-fri impregnering

 

Andre tekniske egenskaper

4-veis stretch

Tapede sømmer

Ventileringsglidelås under begge armer

Brystlommer med glidelås under klaff

Vannavvisende glidelåser

Fast hette med 4-veis justering

Keycard lomme på arm

Justering nederst på jakken

Festehemper til 3-lags buksen i samme serie

Justering nede på ermene

Innerlomme med glidelås

 

 

 

 

PFC-fri: Dette produktet er behandlet med fluorfri impregnering (DWR). Fluorkarboner (PFC) er ikke bra for miljøet, de brytes ikke ned og forsvinner ikke fra naturen – derfor produserer vi fra våren 2020 PFC-fritt. Siden produktet er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv slik at plagget beholder sin vanntetthet, og dermed forlenger levetiden. På vanntette plagg anbefaler vi sterkt til å impregnere før plagget tas i bruk. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan produktet brukes i mange år fremover. Følg vaskeanvisningen – og når vannet ikke lenger legger seg i dråper på ytterstoffet, er det på tide å påføre impregnering. Vi oppfordrer til å bruke en PFC-fri impregneringsspray som du kan kjøpe i vår nettbutikk eller i andre butikker.

 

 

 

 

Kundeanmeldelser