Mellow Ada Parkas D Mellow Ada Parkas D Mellow Ada Parkas D Mellow Ada Parkas D Mellow Ada Parkas D Mellow Ada Parkas D Mellow Ada Parkas D
Varenr: 557186

Mode Ada Parkas D Cognac 36

Lang vattert parkas til dame

2 699,-
FargeCognac
Størrelse
Størrelsesguide
Beskrivelse

En lang parkas med fast hette i mykt og matt materiale. Den er fylt med et resirkulert og løst fyll som gir en veldig lett og varm vattering. Trykknappelukking på frontklaff med glidelås under samt glidelås på sidelommer med klaff. Mansjetter og innerkrage i myk rib. Den har stramming i livet og på hette for den beste passform. Jakken har god lengde så du holder varmen på kalden dager. Dette er en perfekt jakke å ha i garderoben.

UNIFI REPREVE© VATTERING: 100% resirkulert isolasjon produsert av plastflasker.

 

 

Materialegenskaper

Stoffet er i 100% polyester

Vattering:  Repreve resirkulert polyester

Vannsøyle: 10 000 mm.

Pusting: 3 000 g.

Dette produktet er behandlet med en PFC-fri impregnering

 

Oeko-Tex 100 sertifisert

 

 

Andre tekniske egenskaper

Mekanisk stretch

Fast hette med justering

Justering i livet

Sidelommer med glidelås under klaff

Innerkrage i myk rib

Mansjetter i myk rib

Frontglidelås under klaff

Innerlomme

 

 

 

PFC-fri: Dette produktet er behandlet med fluorfri impregnering (DWR). Fluorkarboner (PFC) er ikke bra for miljøet, de brytes ikke ned og forsvinner ikke fra naturen – derfor produserer vi fra våren 2020 PFC-fritt. Siden produktet er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv slik at plagget beholder sin vanntetthet, og dermed forlenger levetiden. På vanntette plagg anbefaler vi sterkt til å impregnere før plagget tas i bruk. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan produktet brukes i mange år fremover. Følg vaskeanvisningen – og når vannet ikke lenger legger seg i dråper på ytterstoffet, er det på tide å påføre impregnering. Vi oppfordrer til å bruke en PFC-fri impregneringsspray som du kan kjøpe i vår nettbutikk eller i andre butikker.

Kundeanmeldelser