Twentyfour ONE-OF-A-KIND Anorakk konkurranse

Vinn en UNIK naturopplevelse ? Har du sikret deg en av våre eksklusive Finse LIMITED ONE-OF-A-KIND anorakker? Da kan du registrere ditt unike anorakknummer (du finner det på armen) her så er du med i trekningen av en unik opplevelse til deg og en eventyrlysten venn: Et gavekort med totalt 6.000kr i verdi fra Canvas Hotels for en unik naturopplevelse i Canvas Hove glamping-hotell eller Canvas Telemark villmarks-hotell (https://canvasnorway.com/) inklusive turklær for to fra Twentyfour.

Husk: Ved å i tillegg tagge ditt anorakkbilde med @twentyfour_no på Instagram er du med i trekningen av en pakke med flotte Twentyfour produkter til verdi totalt 5.000kr til deg og en venn.

Konkurransen avsluttes 30. November

 

REGISTRER DIN ANORAKK HER

PREMIE

Premien er et gavekort med totalt 6.000 Nok i verdi fra Canvas Hotels for en unik naturopplevelse i Canvas Hove glamping-hotell eller Canvas Telemark villmarks-hotell (https://canvasnorway.com/). Husk: Ved å i tillegg tagge ditt anorakkbilde med @twentyfour_no på Instagram er du med i trekningen av en pakke med flotte Twentyfour produkter til deg og en venn. Produkter har en verdi som tilsvarer totalt 5.000 Nok.

Bildet er lånt av Canvas Telemark

SE ANORAKKEN HER

Har du ikke sikret deg Finse One of a Kind Anorakk? Anorakkene er i to eksklusive farger, en i mandarin og en i multicolor. De er helt unike med nummerering fra 1-800 pr. farge og merket med «One of a kind». Anorakken i mandarin er laget av resirkulert polyester. Anorakkene passer perfekt til Finse Perle luer i samme farger.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.