Kundesenter


PERSONVERNPOLICY

 

PERSONOPPLYSNINGER
Twentyfour.no driftes av Next Sport AS.

 

Next Sport AS er opptatt av personvernet ditt og streber alltid etter å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Vi følger den nye datasikkerhetsreguleringen, GDPR, 2016/679/EU, som har som formål å styrke personvernet og håndteringen av personopplysninger innen EU og EØS-land, og dermed også i Norge. Next Sport AS sitt mål er å etterleve alle gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger. Denne policyen vil blant annet hjelpe deg til å forstå hva slags personopplysninger som Next Sport AS samler inn, og hvordan disse brukes. Ved å godta denne personvernerklæringen på nettsiden i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger, samtykker du til behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.


Next Sport AS er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.
Next Sport AS
Org nr 989 639 129
Skibåsen 36
4636 Kristiansand S
Tlf. 93 07 20 07
E-post: personvern@nextsport.no

 

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER BEHANDLES?
Personlige opplysninger er enkeltopplysninger om faktiske eller personlige forhold omkring en person eller en person som det er mulig å identifisere. Dette gjelder f.eks. navnet ditt, telefonnummeret, adressen og alle opplysninger du gir når du registrerer deg eller oppretter en kundekonto.
For alle kunder som registrerer seg hos oss oppretter vi en kundekonto. Kundekontoen gir kunden direkte tilgang med passord til sine egne, lagrede personopplysninger. Her finner du bl.a. opplysninger om gamle, åpne og nylig registrerte bestillinger eller kan redigere personopplysningene dine. For å bli opprettet som kunde må du gi oss ditt samtykke. Dette samtykket kan når som helst trekkes tilbake av deg.
Disse opplysningene kreves når du gjør et kjøp (pliktfelt):

 

- E-post adresse
- Telefon nummer
- Fornavn
- Etternavn
- Adresse

 

Når du betaler for en vare på twentyfour.no, så skjer dette gjennom Klarna Checkout som er vår digitale kasseløsning. Det betyr at vi hverken oppbevarer eller håndterer kreditt-informasjonen du oppgir. Det vi har tilgang til er informasjonen som er nødvendig for å kunne behandle din ordre. Les mer om Klarna sine vilkår her.

 

HVA KOMMER VI TIL Å BRUKE DINE PERSONOPPLYSNINGER TIL?
Opplysningene brukes til identifikasjon, direktemarkedsføring, nyhetsbrev og statistikk. Du skal når som helst kunne kontakte oss for å velge bort eventuell markedsføring rettet mot deg som kunde.
I tillegg til å behandle opplysningene dine i forbindelse med bestillinger du gjør hos oss bruker vi dem til følgende formål:
•    Forbedre og tilpasse opplevelsen du har av hjemmesiden vår og gjøre den mer kundevennlig
•    Kommunisere med deg om bestillingene dine
•    Anbefale produkter som interesserer deg


Til dette bruker vi informasjon vi har lagret, eksempler på dette er:
•    Mottaks-/lesebekreftelser på e-poster
•    Opplysninger om hvilken type terminal du bruker
•    Internettforbindelsen
•    Operativsystemet
•    Plattformen
•    Dato og tidspunkt du besøkte hjemmesiden
•    Hvilke produkter du så på
•    Informasjon du gir oss (inkludert slike som sendes eller genereres automatisk).


Ved å godta denne policyen på nettsiden i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger, samtykker du i overføringen av dine personopplysninger til land utenfor EØS.

Når vi overfører personopplysningene dine utenfor EU/EØS gjøres dette kun om vi har støtte for overføringen i samsvar med EUs personvernforordning (GDPR).


For å sende ut nyhetsbrev trenger vi ditt samtykke. Har du ikke gitt det vil du ikke motta nyhetsbrev fra oss. Om du melder deg på kan du når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev enkelt i mailen du mottar.

 

Opplysningene som samles inn når du besøker siden brukes også til å vise deg spesielle nettbannere. Dette er reklame som vi viser på andre nettsider. Som oftest brukes cookies eller piksler i den forbindelse. Vi har som mål å gjøre reklamen du mottar mer nyttig og interessant for deg. Derfor vil du hovedsakelig se nettbannere med produkter som du har sett på, eller som ligner på produkter du har sett på sidene våre (såkalt retargeting). Når det gjelder nettbannere bruker vi utelukkende data-pseudonymer. Klartekst-informasjon om deg som person (f.eks. navnet eller e-post adressen din) blir ikke lagret i cookiene.
Du finner mer informasjon om cookies her.
Hvis hele eller deler av vår forretningsvirksomhet selges til eller integreres med en annen forretningsvirksomhet, vil personopplysningene dine kunne bli gitt til våre rådgivere og også gitt til den nye eieren av forretningsvirksomheten.

 

HVORDAN BESKYTTER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER?
For å beskytte personopplysninger som vi behandler, har vi gjennomført flere sikkerhetstiltak. Vi har gjennomført sikkerhetsprosedyrer og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger. Vi har tilstrekkelig med brannmurer og antivirusprogrammer for å beskytte mot og hindre uautorisert tilgang til nettverket.

Vi bruker også SSL (Secure Socket Layer). Dette er en protokoll for sikker overføring av opplysninger over Internett (eller andre nettverk). Som kunde må du sjekke at SSL ikke er skrudd av i innstillingene for nettleseren.

 

HVOR LENGE KOMMER VÅR NETTBUTIKK TIL Å OPPBEVARE DINE PERSONOPPLYSNINGER?
Hvis du gir ditt samtykke til å være en registrert kunde og/eller medlem på nyhetsbrev kommer opplysningene dine til å bli oppbevart inntil du melder deg av eller sletter deg som kunde. Kun lovpålagte opplysninger vil bli oppbevart etter dette. Du skal når som helst kunne melde deg av nyhetsbrevet eller sletter deg som kunde. Hvis du ikke registrerer deg som kunde/medlem, kommer personopplysningene dine kun til å bli oppbevart så lenge det er nødvendig for å etterleve lovgivningen eller for at tredjepart skal kunne oppfylle sine forpliktelser overfor deg, for eksempel å oppfylle leverings- eller garantiforpliktelser.
Uansett kommer personopplysningene dine aldri til å bli oppbevart lengre enn det som er tillatt for å etterleve gjeldende personopplysningslovgivning.

 

TILGANG TIL, OPPDATERING OG KORRIGERING AV PERSONOPPLYSNINGENE DINE
I samsvar med gjeldende personopplysningslovgivning har du rett til å motta informasjon kostnadsfritt om hvilke av personopplysningene dine som behandles av oss, uansett hvordan disse er samlet inn. Hvis du ønsker å motta slik informasjon kan du få det ved å sende en skriftlig forespørsel til oss. Slik forespørsel må være behørig underskrevet av deg og sendt med vanlig post, se adresser oppgitt på nettsiden. Derfor kan den ikke sendes med e-post.
Vi ønsker å sikre at personopplysningene dine er korrekte og oppdaterte. Hvis noen av opplysningene du gir til oss endres må du gi oss korrekte opplysninger ved å ta kontakt med oss eller endre det selv på «Min side». Du har alltid rett til å anmode om at personopplysningene dine korrigeres eller slettes.
Personopplysningene dine kommer ikke til å bli behandlet for formål relatert til direktemarkedsføring hvis du motsetter deg slik behandling. Du har alltid rett til å tilbakekalle et mulig gitt samtykke til å behandle personopplysninger. Slik tilbakekalling vil kunne være begrenset til å omfatte kun en del av behandlingen, for eksempel den som er knyttet til direktemarkedsføring.

 

LENKER
Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. Denne personvernerklæringen gjelder kun Nettsiden. Hvis du lenkes til et annet nettsted, må du lese personvernerklæringen som gjelder for det nettstedet. Legg merke til at vi ikke er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine av eller på andre nettsider.

 

ENDRINGER I PERSONVERNERKLÆRINGEN
Vi forholder seg retten til når som helst å foreta endringer i denne Personvernerklæringen i den grad det trengs for å rette opp feil eller for å etterleve nye juridiske eller tekniske krav. Eventuelle endringer i personvernerklæringen skal publiseres på Nettstedet.

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.