OM OSS

 

TUREN ER LIKE UTENFOR

Det å gå tur og være aktive utendørs er en del av den norske folkesjela. Fra høye tinder til urbane gater koser vi oss utendørs, uansett hvor dårlig vær det er. Det finnes til og med et eget norsk ordtak for dette! Det er ingen krav eller regler for det å være utendørs. Det holder så lenge du er ute! Og selv om mange liker seg på fjellet eller langt inne i villmarken, går vi flest turer og er mest ute i nærheten av der vi bor, sammen med de vi er nærmest.

Twentyfour inspirerer til gode opplevelser, hver dag, hele året – uansett anledning. Våre plagg er designet for et urbant utendørsliv for aktivitetene og turene i nærmarka, i parken, på fjellet eller i nabolaget. For, i bunn og grunn handler det om å komme seg ut og ha det gøy med familie og venner.NORSK DESIGN

Vi i Twentyfour setter godt håndverk høyt, og alle produktene er designet og utviklet av våre egne designere som sitter i Kristiansand på vårt hovedkontor. Våre designere har mange års erfaring, kunnskap, forståelse for det norske klimaet og kjenner behovet til den norske brukeren.
Godt arbeid over tid har resultert i kvalitetsplagg med tekniske egenskaper som passer perfekt til det skiftende norske klimaet, og det urbane friluftslivet. Porteføljen kombinerer sport, og mote i frilufts- og aktivsegmentet.

 

 

 

 

Twentyfour er eid av Kristiansand-baserte Norwegian Concept AS, som har designet og utviklet sports- fritidsklær – samt barneklær gjennom merket Gullkorn Design, siden 2006. Norwegian Concept AS har hovedkontor og showroom i Kristiansand, samt et showroom i Oslo. Bedriften er medlemmer av Etisk Handel Norge og RISE.
 

Historien startet med familien Mykjåland i Kristiansand, og familien er fortsatt sentrale i store deler av virksomheten – blant annet Tom Erik Mykjåland som er daglig leder. Siden oppstarten i 2006 har Norwegian Concept vokst til å bli 38 ansatte som jobber med design, salg, markedsføring, bærekraft, økonomi, innkjøp og lagerhåndtering. Produktene lages i hovedsak i Kina.