OM OSS

 

Vi i Norge elsker å være ute i naturen - og det er nettopp denne kjærligheten til naturen som har inspirert Twentyfour til å designe og utvikle tekniske klær av høy kvalitet for norske forhold som er like funksjonelle som de er stilige. Klær fra Twentyfour passer like godt i byen som på fjellet og de kan brukes til alt i all slags vær. Eller som vi sier: urban outdoor - anywhere, anytime.

 

The weather can change in a split second,
and each season brings new challenges.

Every day we meet the changing weather
with our functional designs so that our clothes
can be used anywhere, anytime.

 

 

Twentyfour inspirerer til gode opplevelser, hver dag, hele året – uansett anledning.

NORSK DESIGN
Twentyfour handler om godt håndverk og våre klær er designet og utviklet i Kristiansand, Norge av våre egne designere. Våre kolleksjoner kombinerer norsk tradisjon med nye fargekombinasjoner, ny design og teknologi og passer både til hverdag og tur. Vårt portefølje kombinerer sport og fashion i frilufts-, aktiv livsstil-, ski- og alpint-segmentet.

 

 

Noen av våre kolleksjoner er:

FINSE - kolleksjonen er funksjonelle klær tilpasset enhver bruk. Her smelter norsk tradisjon sammen med nye fargekombinasjoner. Klærne er skapt for å brukes anywhere, anytime. Den populære Finse anorakken er en bestselger!

 

 

FLÅM - kolleksjonen er inspirert av den fantastiske, norske naturen og fjellheimen som byr på flotte turopplevelser.

Flåm er tekniske plagg i friske farger og design med god passform som sikrer bevegelsesfrihet i all slags bruk.

 

MELLOW - kolleksjonen kombinerer det komfortable med det funksjonelle og urbane for den moderne kvinne. Feminine klær i avdempede, trendy farger med et formsydd snitt. Et sofistikert og stilsikkert uttrykk uansett om turen går til byen, bakken eller marka.

 

ISBRE -  kolleksjonener inspirert av de glitrende fargene på isbreene, majestetiske fjell, frodige daler og dype fjorder. Isbre fra Twentyfour tilbyr tekniske klær av høy kvalitet som kombinerer ny teknologi og design for de mer aktive turene. Klærne kommer i trendriktige og klassiske farger, med mange tekniske detaljer.

OSLO - Lette og sporty turplagg i trendy farger. Oslo kolleksjonen er urban og sporty, inspirert av den grønne hovedstaden vår som byr på flotte turopplevelser, med sine frodige parker, hyggelige caféer og naturen rundt. Kolleksjonen har et stramt snitt og presise, tekniske detaljer. Disse klærne er spesielt designet for å kunne brukes anywhere, anytime!

MERIBEL - Alpint- og skiklær i retro vintage stil som tar seg bra ut i bakken, på afterski eller i byen.

 

Merket Twentyfour er eid av Norwegian Concept AS som har designet og utviklet sports-/fritidsklær og barneklær siden 2006. Selskapet er i sterk vekst med omsetning på 170 MNOK (2018). Våre merkevarer Twentyfour, Daniel Franck og Gullkorn Design selges i butikker over hele landet og på: Twentyfour.no / DanielFranck.no / Gullkorndesign.no. Norwegian Concept AS har totalt 35 ansatte i Norge med hovedkontor og showroom i Kristiansand, og eget showroom i Oslo. Vi er stolt medlem i Etisk handel Norge og Swerea.  

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.