Finse Una Dunjakke H Finse Una Dunjakke H Finse Una Dunjakke H Finse Una Dunjakke H Finse Una Dunjakke H Finse Una Dunjakke H Finse Una Dunjakke H Finse Una Dunjakke H Finse Una Dunjakke H Finse Una Dunjakke H Finse Una Dunjakke H
Varenr: 556752

Finse Una Dunjakke H Rød S

Fyldig dunjakke til herre

3 299,-
FargeRød
Størrelse
S
L
Størrelsesguide
Beskrivelse

En fyldig dunjakke med deilig høy krave og fast hette i mykt, supermatt materiale. Dette er en meget allsidig dunjakke med vannavvisende impregnering som isolerer godt. Yttermateriale og fór i 100% polyester pongee. Dunfyll i en blanding av 60% grå andedun mix og 40% løst polyester fyll. Jakken har stormklaff over front glidelås og mansjetter i myk rib. Jakken holder deg god og varm gjennom hele sesongen og passer like bra på fjellet som i byen.

 

 

Materialegenskaper

Stoffet er i 100% polyester

Vattering: 60% grå andedun mix og 40% løst polyester fyll 

RDS Sertifisert Dun
Dette produktet er behandlet med en PFC-fri impregnering

Produktet inneholder bluesign®-godkjent hovedmateriale

 

 

Andre tekniske egenskaper

Mekanisk stretch

SBS glidelåser

Mansjetter i myk rib

Innerkrage i myk rib

Stormklaff i front

Lommer foran med glidelås under klaff

Stramming nederst

Fast hette

 

 

 

PFC-fri: Dette produktet er behandlet med fluorfri impregnering (DWR). Fluorkarboner (PFC) er ikke bra for miljøet, de brytes ikke ned og forsvinner ikke fra naturen – derfor produserer vi fra våren 2020 PFC-fritt. Siden produktet er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv slik at plagget beholder sin vanntetthet, og dermed forlenger levetiden. På vanntette plagg anbefaler vi sterkt til å impregnere før plagget tas i bruk. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan produktet brukes i mange år fremover. Følg vaskeanvisningen – og når vannet ikke lenger legger seg i dråper på ytterstoffet, er det på tide å påføre impregnering. Vi oppfordrer til å bruke en PFC-fri impregneringsspray som du kan kjøpe i vår nettbutikk eller i andre butikker.

Kundeanmeldelser