1439251

Nikwax Spray-on Nubuck & Suede 125ml

Impregneringspray til sko NX1046

Varenr: 539290
119,-
BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sprayimpregnering for fottøy i nubuck og semsket skinn.

Nubuck & Suede Proof gir eksepsjonell vannavstøting, samtidig som de pustende egenskapene ikke ødelegges. Produktet er svært enkelt å bruke, det sprayes bare rett på (rengjort) fottøy. Denne impregneringen er vannbasert, så du kan med fordel bruke den på våte sko.

Nubuck & Suede Proof er ideelt til impregnering av alle typer fottøy i skinn med ru overflate, som for eksempel nubuck og semsket skinn.

 

Absolutt alt fra det britiske merket Nikwax er vannbasert og miljøvennlig. Produktene er ikke brennbare og ikke giftige. Nikwax har heller aldri brukt fluorkarboner eller drivgasser i sine impregneringer. Med andre ord – et trygt valg for både deg og miljøet!

 

 

Hvorfor skal sko impregneres?

 

Impregnering gjør at du holder deg tørr på beina, samtidig som fottøyet varer lenger. Det sparer både lommeboka di og miljøet! Vanntett fottøy krever spesiell pleie for å beholde de vannavstøtende og pustende egenskapene.

Hvor ofte skal jeg impregnere?
Svaret på dette avhenger noe av bruken og av fottøyet. Er skoene nye, trenger du ikke å impregnere de like mye. Som hovedregel kan en si at fottøy som brukes mye (på daglig basis) bør impregneres minimum to ganger i året. Et godt tips er å se an fottøyet før du impregnerer: ser det ut som det begynner å trekke til seg vann? Da er det på tide å gi det en god vask og behandling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.