Loen Vattert Jakke JR Loen Vattert Jakke JR Loen Vattert Jakke JR Loen Vattert Jakke JR Loen Vattert Jakke JR Loen Vattert Jakke JR
Varenr: 556531

Loen Vattert Jakke JR Sort 140

Varm og lett jakke til junior

1 499,-
FargeSort
Størrelse
Størrelsesguide
Beskrivelse

En varm og lett jakke i vann- og vindtett materiale som puster godt. Jakken har vattering og tapede sømmer. Fast hette med 4-veis justering, justeringsmulighet nede og på ermene for den beste passform. Den har utenpåliggende frontlommer og stormklaff over frontglidelås. Her får du en super jakke som kan brukes i bakken, på tur eller på fritiden.

 

Materialegenskaper

Stoffet er i 100% polyester

Vattering: 100% polyester

Vannsøyle: 10 000 mm.

Pusting: 3 000 g.

Dette produktet er behandlet med en PFC-fri impregnering

 

 

Andre tekniske egenskaper

Tapede sømmer

SBS glidelåser

Mekanisk stretch

Justering nederst på ermene

Justering nederst på jakken

Fast hette med justering

Brystlomme med glidelås

Stormklaff over frontglidelås

Utenpåliggende frontlommer

Kortlomme med "skjult" glidelås på arm

 

 

 

 

PFC-fri: Dette produktet er behandlet med fluorfri impregnering (DWR). Fluorkarboner (PFC) er ikke bra for miljøet, de brytes ikke ned og forsvinner ikke fra naturen – derfor produserer vi fra våren 2020 PFC-fritt. Siden produktet er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv slik at plagget beholder sin vanntetthet, og dermed forlenger levetiden. På vanntette plagg anbefaler vi sterkt til å impregnere før plagget tas i bruk. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan produktet brukes i mange år fremover. Følg vaskeanvisningen – og når vannet ikke lenger legger seg i dråper på ytterstoffet, er det på tide å påføre impregnering. Vi oppfordrer til å bruke en PFC-fri impregneringsspray som du kan kjøpe i vår nettbutikk eller i andre butikker. 

Kundeanmeldelser